Unika gåvor som passar olika säsonger!

Vi har gåvokort som passar både till julpresent eller sommarpresent, närhelst du vill visa dina kunder eller anställda hur mycket de betyder för dig.

Självklart fungerar våra gåvokort till privatpersoner som letar efter det där lilla extra att ge bort till en person som det känns att hen har allt. Varför inte fundera ut vad mottagaren är intresserad av och välj en present som passar.

En uppskattad gåva är något som ökar till avkoppling och mys när de mörka och lite dystra månaImage result for Unika gåvor som passar olika säsonger!derna kommer. Många tänker på höst och vinter som trista, grå och lite kalla månader.

Därför kan ett gåvokort som symboliserar, mys och en möjlighet att kura upp sig i soffan för att se en bra film eller läsa en bok vara en passande.

Vi har mysiga och vackra plädar som få mottagaren att känna sig speciell och kommer till användning en kall vinterkväll.

Något som man också känner att man har tid och lust till när månaderna blir mörkare är att laga mat. Ingen orkade knappast stå vid spisen denna varma sommar.

Så nu kliar det i fingrarna att få laga kulinariska måltider, långkok som fyller hela hemmet med väldoftande arom. Ha middagsbjudningar och känna gemenskapen i köket.

Därför kan våra gåvokort för köket vara passande. Vem vill inte laborera med nya verktyg eller stilfull utrustning. För att sedan sitta ned och avnjuta i höstmörkret med tända ljus och ett gott vin.

Men även om våra plädar eller köksutrustning fungera lika bra året runt kan presenterna kännas mindre passande som sommarpresent. Sommar är till för att njuta ute och många känner sig mer energiska och aktiva.

Kanske vill man utveckla nya vanor och komma igång med den eftersatta träningen. Då kan gåvokort från Craft vara något unikt. Deras snygga sportkläder får mottagaren att känna energi och glädje att vilja röra på sig. Och vem vill inte njuta i sommarvärmen.