Skänk glädje med ett unikt och användbart Gåvokort.

Att välja present till någon kan vara svårt. Även om man känner personen väl kan det vara väldigt svårt att välja den där speciella presenten somImage result for Skänk glädje med ett unikt och användbart Gåvokort. verkligen kommer till användning och glädje.

Med New Waves Joyful Giftcard får mottagaren en present av givaren men även den allra största friheten att faktiskt väja något som passar hen bäst. Det av två världar, givaren får ge bort en present medan mottagaren får chansen att välja något som hen behöver eller länge önskat sig.

Det kan vara svårt att köpa presenter eftersom det alltid känns som om mottagaren har allt eller man inte riktigt vet vad man ska välja. Genom att ge bort ett Gåvokort ökar man chanserna att gåvan blir användbar och inte något som placeras i ett skåp och kommer ut en gång per år.

Genom att använda New Waves Joyful Giftcard som en julgåva till kunder och anställda behöver du inte bestämma innan vad hen ska få utan mottagaren väljer själv, det finns något för alla.

Våra Gåvorkort innehåller en unik och varierad blandning av varumärken som håller bra kvalité och klass. Det finns något för alla hos oss. Här hittar ni varumärken som Orrefors Kosta Boda som specialiserar sig på glas och glasprodukter, Craft som fokuserar på natur och friluftsliv. Främst Sportkläder.

Här finns även Gåvokort från Sagaform som har varierande produkter som passar i köket eller för att öka stämningen i hemmet. Seger som också fokuserar på Sportkläder, varför inte nya strumpor eller en mössa som håller kylan borta. Samt PROJOB som fokuserar på skyddskläder och arbetskläder.

Självklart finns det många olika kategorier att välja på till varje varumärke. Varför inte försöka kombinera olika intressen hos mottagaren. Man behöver inte vara sportintresserad för att handla hos Craft, deras underställ passar helt perfekt när man ska ut på jakt en ruggig och grå höstmorgon.