Inte en till skål!

Varje år är det samma sak, ett vackert inslaget paket. Pappret skimrar och snöret så där perfekt centrerat på paketet.

Förväntningarna är stora, vad ska chefen ha kommit på för spännande i år som verkligen visar hur han eller hon uppskattar mitt hårda slit i år.

Sakta, nästan som i trans öppnas först snöret, lite som ett barn på julafton får jag av pappret och i den magiska inslagningen ligger en liknande skål som förra året och året innan.

Man ger chefen ett stelt och plastigt leende, mumlar tack och placerar skålen med de andra skålarna längst bak i skåpet.Image result for Inte en till skål!

En julklapp eller present som inte har en tanke eller känsla bakom har ingen betydelse.

Ska gåvan uppskattas och personen som får den minnas den varma känslan och den omtanke som ett gåvokort kan ge behöver presenten vara unik och inte en massprodukt där det är lika till alla.

För hur ska man då veta att just min insats verkligen betytt något.

Så försök att undvika att medvetet såra dina anställda. De skulle aldrig visa sitt missnöje, och självklart är de innerst inne lite glada över att du kom ihåg deras hårda slit.

Därför är vår hemsida som klippt och skuren för dig som letar efter något unikt som visar din uppskattning och verkligen ger dina anställda en julklapp att minnas.

Varför inte ta en titt på alla unika gåvokort som är enkla att beställa och finn ett unikt kort till varje fantastisk anställd. Eller varför inte uppmärksamma de kunder som bidrar till att ditt företag fungerar felfritt och som på ett eller annat sätt stöttat dig under året som gått.

Ett gåvokort från oss gör att det finns en gåva för alla, du behöver bara välja bland vårt breda sortiment och du kommer att för att se glädjen hos kunder eller anställda.